Autorijlessen

Praktijk Personenauto (cat. B)

Je rijbewijs halen in 5 of 10 dagen,……………….tja, dat wil eigenlijk iedereen wel, helaas is dat voor weinig mensen haalbaar.
Je hebt als je iets motorisch wilt aanleren namelijk tijd nodig. Tijd om dingen te verwerken en om dingen een plaats te geven.

Zodra je het tempo van een dergelijke opleiding niet aankan, dan wordt alleen maar het tegenovergestelde bereikt. Leerlingen die kiezen voor een rijopleiding verspreid over een langere periode zijn uiteindelijk betere automobilisten en vaak nog goedkoper uit ook.

Wil jij snel je Rijbewijs halen ?

Bij Verkeersschool Voogt kun je terecht voor het behalen voor je autorijbewijs, je aanhanger rijbewijs (rijbewijs E) en je motor rijbewijs. Onze motorinstructeurs beschikken over de hoogste kwalificatie (KNVB).

Contact

Wat houdt een reguliere rijopleiding in?

Dat houdt in, dat je 1 of meerdere rijlessen van 1 of anderhalf uur per week krijgt, geheel afhankelijk van jouw leerpatroon en financiële middelen. Ons advies is; neem een proefles en laat een van onze instructeurs jou een deskundig oordeel geven, zij hebben genoeg ervaring om die opleiding voor je te kiezen welke voor jou het beste is.

(de prijs van een proefles (1uur) is  € 59,00) 

Wat kost een reguliere rijopleiding in?

Dat is een moeilijk om te zeggen, elk mens is anders en heeft een ander leerpatroon of leertempo. Aanleg voor autorijden en je beginniveau speelt uiteraard ook een rol. Omdat de opleiding is opgebouwd uit losse lessen hieronder onze lesprijzen;

Per 1 januari 2023

lesprijs per uur :  € 59,00 (per 1 jan 2024  62,50)

per anderhalf uur :  € 88,50 (per 1 jan 2024  93,75)

Tussentijdse toets :  € 165,00 (exclusief autohuur bij toets)

Praktijkexamen :  € 297,50