Praktijk

Praktijk

Het goed leren besturen van een voertuig in de praktijk is waar het bij het behalen van je rijbewijs natuurlijk om draait. Hoe leer je de theoretische kennis goed en veilig toepassen? Hoe zorg je ervoor dat je jouw voertuig goed onder controle hebt en in alle situaties capabel en zelfverzekerd rijdt? Dat doe je natuurlijk door te lessen bij een goede rijschool. Verkeersschool Voogt leidt jou op tot een kundige bestuurder die zijn/haar theoretische kennis veilig en goed in de praktijk kan brengen. Met onze rijopleiding zorg je voor de best mogelijke start.

Onze praktijkopleiding

Wie leert autorijden wil vaak zo snel mogelijk zijn/haar rijbewijs halen. Hier spelen veel rijscholen op in door spoedcursussen aan te bieden. Onze rijschool bestaat al meer dan 45 jaar en heeft in die tijd een schat aan ervaring opgedaan. Goed leren autorijden, draait om oefenen, herhalen en kilometers maken. Daarom bieden wij ook geen spoedcursus of snelcursus aan. Wat wij je wel bieden, zijn diverse aanvullende pakketten, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van een antislipcursus.

Bij ons leer je rijden op een verantwoord tempo dat bij jou past. De een heeft meer tijd nodig om goed te leren rijden dan de ander. Wij hanteren een methode die volledig in het teken staat van kwaliteit. Het is onze missie om jou op te leiden tot de best mogelijke chauffeur. Het resultaat hiervan is dat onze rijschool een zeer hoog slagingspercentage kent. Wanneer je examen gaat doen, weet je dat je er op alle gebieden ook echt klaar voor bent. In de praktijk blijkt ook dat onze methode vaak ook nog eens voordeliger is. Wij zorgen namelijk voor de hoogst mogelijke kans dat je in een keer slaagt.

Praktijkopleiding voor auto en motor

Wij bieden je een praktijkopleiding voor de auto en motor. Voor allebei geldt dat jij wordt opgeleid door een ervaren en vriendelijke instructeur. Onze instructeurs zijn zelf zeer hoog opgeleid en worden doorlopend bijgeschoold zodat zij altijd beschikken over de laatste kennis. Dit garandeert je een opleiding van het hoogste niveau.

 

Meer dan 45 jaar aan ervaring koppelen wij aan moderne methodes en natuurlijk aan moderne, veilige en comfortabele voertuigen. Bij ons les je altijd met een moderne auto of motor die zorgt voor een prettige rij-ervaring.

Wil jij snel je Rijbewijs halen ?

Bij Verkeersschool Voogt kun je terecht voor het behalen voor je autorijbewijs, je aanhanger rijbewijs (rijbewijs E) en je motor rijbewijs. Onze motorinstructeurs beschikken over de hoogste kwalificatie (KNVB).

Contact

Auto Rijlessen

Aanhangwagen Rijlessen

Motot Rijlessen