Theorie

Theorie

Theorie vormt de basis voor de praktijk. Met andere woorden: goed en veilig leren autorijden, begint met goede kennis van de theorie. Autorijden betekent doorlopend letten op verkeersregels, situaties interpreteren en weten welke beslissingen je moet maken. Wij zorgen ervoor dat jij alle benodigde kennis van de verkeerstheorie opdoet en leggen daarmee de basis om te allen tijde een veilige, capabele chauffeur te worden.

Zelf leren voor je theorie, of een cursus?

Zelf leren voor je theorie is mogelijk. Wij bieden je hierbij alle ondersteuning in de vorm van hoogwaardig en actueel lesmateriaal in boekvorm of op de computer. Wanneer je zelf leert voor je theorie, dien jij je dus zelfstandig voor te bereiden op het theorie-examen. Om te toetsen of je hier klaar voor bent, kun je oefenexamens maken.

Wie voor het theorie-examen leert, wil natuurlijk in een keer slagen. Daarom is het verstandig om een theoriecursus te volgen. Wij verzorgen theoriecursussen die jou optimaal voorbereiden op het doen van examen. Zo maximaliseer je de kans dat je direct slaagt. Natuurlijk leiden wij je niet alleen op met het doel om in een keer te slagen: wij leiden je vooral op om ervoor te zorgen dat je de juiste kennis aanleert en de basis legt om een goede bestuurder te worden.

 

De zekerheid van een perfecte voorbereiding

Onze theorieopleiding bestaat uit vier avonden waarop per avond twee verschillende onderdelen worden behandeld. Zo weet je zeker dat je alle essentiële stof voor het behalen van je theorie-examen onder de duim hebt. Het volgen van de theoriecursus biedt je maximale zekerheid op een perfecte voorbereiding. Alle stof die tijdens het examen aan bod komt, wordt niet alleen behandeld maar ook herhaald, geoefend en uitgelegd.

De theorieopleiding wordt gevolgd in groepen van maximaal 18 personen. Omdat de groep relatief klein is, is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen of om nog een keer extra stil te staan bij een bepaalde regel of situatie. Het theorie-examen vindt zeer kort na de laatste cursusavond plaats. Zo weet je zeker dat alle kennis nog paraat is op het moment dat je examen aflegt.

Is er haast geboden bij het behalen van je theorie-examen? Wij bieden ook een spoedopleiding. Ook deze opleiding kent een groepsgrootte van maximaal 18 deelnemers. In de spoedopleiding volg je gedurende anderhalve dag een cursus, waarna je direct examen aflegt bij het CBR in Amsterdam. Voor vervoer wordt gezorgd.

Wil jij snel je Rijbewijs halen ?

Bij Verkeersschool Voogt kun je terecht voor het behalen voor je autorijbewijs, je aanhanger rijbewijs (rijbewijs E) en je motor rijbewijs. Onze motorinstructeurs beschikken over de hoogste kwalificatie (KNVB).

Contact