Over ons

Verkeersschool Voogt

Verkeersschool Voogt bestaat al meer dan 45 jaar. In al die jaren is er veel veranderd, maar een ding is altijd gebleven: onze inzet om jou op de best mogelijke manier naar je rijbewijs te begeleiden. Ons doel is duidelijk: van jou een veilige, zelfverzekerde en zelfstandige chauffeur maken. Bij ons ben je gegarandeerd van een goede rijopleiding, verzorgd door rij-instructeurs met jarenlange ervaring. Zij geven les volgens de laatste normen en worden doorlopend bijgeschoold.

Wil jij snel je Rijbewijs halen ?

Bij Verkeersschool Voogt kun je terecht voor het behalen voor je autorijbewijs, je aanhanger rijbewijs (rijbewijs E) en je motor rijbewijs. Onze motorinstructeurs beschikken over de hoogste kwalificatie (KNVB).

Voor auto en motor in Weesp en omstreken

Verkeersschool Voogt verzorgt rij- en theorie-opleidingen voor de personenauto (cat. B) de motor (cat. A) en voor de aanhangwagen (cat. BE). Wij leiden leerlingen op uit Weesp, Almere en het Gooi. Uiteraard is het altijd mogelijk om naar de rijschool of het station te komen. Je kunt bij ons rijexamen doen in Amsterdam (kring 30) en Bussum (kring 32).

Verkeersschool Voogt is aangesloten bij de brancheorganisatie Bovag. Dit betekent voor jou dat wij werken volgens de methoden die door de Bovag worden aanbevolen, en dat je door onze lesovereenkomst financieel nooit een risico loopt. Bij ons heb je dus de zekerheid van een goede rijopleiding en financiële zekerheid.

Wij maken van lessen een prettige ervaring

Je wilt natuurlijk dat je terug kunt kijken op het behalen van je rijbewijs als een prettige ervaring. Uiteraard is rijles volgen, en vooral examen doen, een beetje spannend. Wij zorgen er echter altijd voor dat jij je op je gemak voelt in de auto of op de motor. Dankzij een beproefde methode, maar ook dankzij een vriendelijke instructeur met wie het klikt en bij wie jij je prettig voelt.

Modern materiaal

Voor onze theoriecursussen en praktijkopleidingen maken wij gebruik van modern materiaal. Cursusmateriaal is altijd up to date en vanzelfsprekend rijd je bij ons in moderne, nette auto’s en motoren. Al onze lesauto’s zijn bovendien rookvrij.